top of page

Extranatt?

Om ni bokar extra övernattning i samband med ert paket går detta att göra för 950:-/person (övernattning med frukost).

Fira Valborg i Gränna

Fira in våren i Gränna och unna dig en Valborg utöver det vanliga med Hotel Amalias Hus valborgspaket. Unna er ett par sköna dagar och njut av god mat och dryck, extraordinär service och förstklassigt boende i en 1700-talsmiljö.

- OM PAKETET

Innan brasan och kvällens middag kan ni njuta av eftermiddagen med en god bok i vår äppelträdgård, av ett glas vin i vår lounge eller av en inspirerande promenad utmed kullerstensgatorna i pittoreska Gränna.

 

På kvällen, uppe på Grännaberget tänds majbrasan framför en hänförande solnedgång och panoramavy över vidsträckta Vättern. Med er upp till brasan får ni picknick-korg med filtar, choklad och en halvflaska mousserande vin.

Senare när ni känner er nöjda med kvällen, drar ni er tillbaka till ert romantiska rum, njuter av en god natts sömn och på morgonen väntar vår generösa á la cartefrukost. 

Endast 1695:- per person/natt.

Valborgspaketet är endast bokningsbart 30/4

- I PAKETET

MIDDAG

Klockan 18.00 serveras aftonens trerätters middag i vår stämningsfulla restaurang.

PICK-NICK VID MAJBRASAN

Klockan 19.30 tar ni trapporna upp till Grännaberget. Med er får ni picknick-korg med filtar, choklad och en halvflaska mousserande vin för att fira in våren med traditionsenlig brasa och körsång.

ÖVERNATTNING

Övernattning i ett av våra romantiska Dubbelrum Classic.

FRUKOST

Hotellets välsmakande frukost

STANNA LÄNGRE?

Bokar ni vårt Valborgspaket 30 april erbjuder vi ett rabatterat pris på en eller två extranätter i anslutning till er vistelse. Pris per natt är 950:- per person och inkluderar då boende i Dubbelrum Classic inkl. frukost.

bottom of page