Ett  specialerbjudande till våra vänner

Våren har kommit till Gränna. Kom hit och upplev den tillsammans med oss så bjuder vi dig på en övernattning.

Hotel Amalias Hus är ett fyrstjärnigt boutiquehotell beläget i pittoreska Gränna. Hotel Amalias Hus bjuder dig på avslappnad elegans och småländsk lyx. Njut av god mat och dryck, exklusiv service och förstklassigt boende med vackra vyer över Vättern. Hos oss förenas 1700-talets stilfullhet och elegans med exklusiv atmosfär och förstklassig service. Hotellet har endast 20 rum och sviter som alla är unikt inredda. Hotel Amalias Hus är det självklara valet för dig som söker en avkopplande men säker tillflyktsplats med gemytlig miljö.

 

Boka vårt populära weekendpaket lördag-söndag i april eller maj så bjuder vi dig på övernattning med frukost fredag-lördag. På så sätt får du en långweekend i välbehagets tecken.

 

Vid er ankomst på fredagen väntar en halv flaska mousserande vin med praliner på ert rum och på lördagseftermiddagen avnjuter ni vårt härliga Afternoon Tea med hembakta scones, bakverk och lokala delikatesser.

 

När mörkret faller på lördagskvällen serverar vi er en välsmakande, inspirerad av säsongen, trerätters middag för två i vår mysiga restaurang.

 

På morgonen bägge dagarna väntar vår härliga frukost som ni kan avnjuta i frukostmatsalen eller vid vackert väder ute på gårdstorget. Frukostens serveras vid ert bord och ni väljer fritt ifrån vår frukost à la carté-meny.

 

Självklart är vår restaurang öppen för à la carté på fredagskvällen för Er som önskar äta hos oss även då.

 

Pris endast fr. 1495:-/person

 

Boka gör du på 0390-413 23 eller via info@amaliashus.se. Du kan läsa mer om vårt weekendpaket på www.amaliashus.se/romantisk-weekend-i-granna

 

Psssst! I mån av plats vid incheckning uppgraderar vi er kostnadsfritt till ett av våra Dubbelrum Deluxe med privat jacuzzi för två. För garanterad uppgradering, lägg till endast 200 kr per person och boka ett Dubbelrum Deluxe.

Kontakt

Tel: +46 (0) 390 413 23 

Email: info@amaliashus.se

Brahegatan 2 | 563 32 Gränna

Följ oss

#amaliashus

© 2023 by Hotel Amalias Hus