top of page

Semester...

och soliga dagar

Extranatt?

Om ni bokar extra övernattning i samband med ert paket går detta att göra för från 950:-/person (övernattning med frukost).

Sommarpaket

Klassisk svensk sommar.

Spendera ett par dagar i pittoreska Gränna som under sommaren sprudlar av liv. Strosa längs kullerstensgatorna, smaka på det lokala mathantverket och se solen gå ner över det gnistrande vattnet i Vättern. Unna er en härlig stämningsfull hotellsemester i sommar och njut av en romantisk atmosfär, en extraordinär service och förstklassigt boende i en exklusiv 1700-talsmiljö

OM PAKETET

Ni inleder kvällen med en fördrink i vår trevliga lounge, eller ute i kvällssolen. När ni känner er redo, bjuds ni in till hotellets stämningsfulla restaurang för en välsmakande tvårätters måltid.  Ert bord dukat med vit linneduk, säsongens blommor och tända stearinljus.
 

Efter maten tar ni besittning av vår uteservering där ni kan njuta av kvällssolen och sedermera solnedgången över Vättern och Visingsö.

 

Ni övernattar i ett av våra romantiska Dubbelrum Classic. På avresedagen serverar vi vår välsmakande frukost och efter utcheckning har ni fortfarande tillgång till hotellets ljuvliga äppelträdgård.

Sommarpaketet är bokningsbart för incheckning tis-lör i vecka 26-34.

Endast 1 695:- per person/natt.

I PAKETET

FÖRDRINK

Mellan klockan 18.00-19.00 serveras en sommarinspirerad fördrink i hotellets lounge eller äppelträdgård.

MIDDAG

Aftonens tvårätters middag i vår gemytliga restaurang.

ÖVERNATTNING

Övernattning i ett av våra romantiska Dubbelrum Classic.

FRUKOST

Hotellets välsmakande frukost

bottom of page