top of page
DSC_9073
DSC_9064
DSC_9048(2)

Pigan Lovisas Kabinett

Våra Dubbelrum Classic har generösa 160-180cm breda kontinentalsängar med härliga kuddar och täcken med exklusiv dun- och fjäderfyllning. Varje rum har också en mindre sittgrupp, privat badrum som har inretts med handplockat kakel från Spanien samt dusch och toalett .

 

Rummen är unikt inredda i tidsenlig 1700-1800-talsstil där den historiska känslan möter alla moderna bekvämlighetsdetaljer för den medvetne resenären. Varje liten detalj är noga utvald och vår förhoppning är att du ska kunna uppleva en exklusiv och varm miljö på vårt eget speciella sätt. Med det som bakgrund så håller varje rum mycket hög klass i både material och möbelval, allt för att göra din vistelse hos oss så skön och minnesvärd som möjligt.

Våra dubbelrum ligger utspridda i våra tre vackra fastigheter.

SNABBFAKTA

MAX 2 PERSONER

SÄNGTYP: QUEENSIZE

FRUKOST INGÅR ALLTID

EGET PRIVAT BADRUM MED DUSCH & WC

PLATTSKÄRMS-TV

GRATIS WIFI
EXKLUSIVA KROPPSSVÅRDSPRODUKTER FRÅN MOLTON BROWN, LONDON.

STORLEK: 14
 KVM

INCHECKNING: 15.00
UTCHECKNING: 11.00

EGENSKAPER: MÖJLIGHET TILL ANSLUTANDE RUM (VID FÖRFRÅGAN). 

Historien om Pigan Lovisas Kabinett

Pigan Lovisas Kabinett är beläget i ett av våra hus som är byggt under 1700-talet och går under namnet Stjärnströmska Gården. Lovisa var piga på denna gård som ägdes av Sadelmakare Carl Stjärnström och hans fru Albertina Sophia Stjärnström. Gården ligger intill de hus som förr i tiden var de gula mangelhusen i Gränna. Hit gick Grännas alla kvinnor för att få manglat sitt linne och höra det senaste skvallret.

bottom of page