top of page
stk
DSC_9331
DSC_9323
DSC_9276

Stjärnströms Kammare

Deluxerummet Stjärnströms Kammare har en generös 180cm bred kontinentalsäng med härliga kuddar och täcken med exklusiv dun- och fjäderfyllning. Rummet har också en mindre sittgrupp, privat badrum med privat jacuzzi för två personer, samt dusch och toalett .

 

Rummet är unikt inrett i tidsenlig 1800-talsstil där den historiska känslan möter alla moderna bekvämlighetsdetaljer för den medvetne resenären. Varje liten detalj är noga utvald och vår förhoppning är att du ska kunna uppleva en exklusiv och varm miljö på vårt eget speciella sätt. Med det som bakgrund så håller varje rum mycket hög klass i både material och möbelval, allt för att göra din vistelse hos oss så skön och minnesvärd som möjligt.

SNABBFAKTA

MAX 2 PERSONER

SÄNGTYP: KINGSIZE

FRUKOST INGÅR ALLTID

EGET PRIVAT BADRUM MED DUSCH, WC & PRIVAT JACUZZI FÖR TVÅ PERSONER

PLATTSKÄRMS-TV

GRATIS WIFI
EXKLUSIVA KROPPSSVÅRDSPRODUKTER FRÅN MOLTON BROWN, LONDON.
 
BADROCK OCH TOFFLOR

STORLEK: 26 KVM


INCHECKNING: 15.00
UTCHECKNING: 11.00
MÖJLIGHET TILL ANSLUTANDE RUM (VID FÖRFRÅGAN).
EGENSKAPER: LIGGER PÅ BOTTENPLAN. 

Historien om Stjärnströms Kammare

Sadelmakare Carl Stjärnström köpte gården tillsammans med sin hustru Albertina Sophia Stjärnström den 29 september år 1900 och kallades därefter Stjärnströmska Gården. Huset är ett av Grännas äldsta hus. Det byggdes under 1600-talet och har genom åren bebotts av många ståndsmässiga personer. Intilliggande gula huslängor var förr i tiden Grännas mangelhus dit alla stadens kvinnor begav sig för att få sitt linne manglat och för att höra det senaste skvallret.

bottom of page