top of page

Ge bort en upplevelse

Om du vill ge bort den perfekta gåvan till någon, köp då ett presentkort hos oss. Här kan allt rymmas, en övernattning med en lång skön frukost, en romantisk middag för två eller kanske ett besök till vårt populära Afternoon Tea en lördag eftermiddag. Fördelen är att du själv bestämmer hur mycket eller vad du vill fylla presentkortet med.

I vårt formulär för att köpa presentkort nedan behöver du fylla i information om den som ska få presentkortet, vad du vill att det ska innehålla samt namn och adress till dig så att vi antingen kan posta alternativt maila dig presentkortet.

Betalning

När du fyllt i nedan formulär för att köpa presentkort kommer vi inom några dagar skicka dig ditt presentkort. Beroende på vilket sätt du valt att få erhålla presentkortet på (antingen via post eller mail), kommer vi att bifoga en faktura för det belopp som ditt presentkort kommer att ha som värde. 

Betalning görs till vårt bankgiro: 5644-4128

Glöm inte att skriva ditt för- och efternamn i meddelanderutan för betalningen så att vi enkelt kan se vem betalningen kommer ifrån och vilket presentkort det gäller. Presentkortet aktiveras när betalningen registreras  på vårt bankkonto. 

Leverans

Notera att det kan ta upp till 5 arbetsdagar för oss att utfärda presentkortet efter det att du skickat in ditt formulär. Glöm inte att det också tar ett par dagar att skickas med posten. 

Behöver du presentkortet akut? Kontakta oss via telefon på (0)390 413 23, vi kan då lösa det genom swish/kortbetalning och maila dig presentkortet som du sedan själv kan skriva ut.

Giltighetstid & övriga villkor

Presentkort från Hotel Amalias Hus är en värdehandling och är giltiga 12 månader från det att det utfärdas. Då presentkort anses vara en värdehandling måste det medtagas till hotellet och överlämnas till oss på plats för att vi ska godta det som betalning.

 

Presentkort utfärdade av oss är personliga och kan därför enbart nyttjas av ursprunglig mottagare och därmed inte överlämnas till någon annan. Notera att presentkort enbart kan nyttjas vid ett enda tillfälle och eventuellt kvarvarande värde som inte nyttjats vid aktuellt tillfälle kommer därför att utebli. Hela eller delar av presentkortet kan inte kan växlas in mot kontanter och kan endast nyttjas för logi eller förtäring på Hotel Amalias Hus.

 

Notera också att betalning genom presentkort endast godtas som betalning när det gäller bokningar som är gjorda direkt till Hotel Amalias Hus. Det går alltså inte att betala med presentkort för bokningar som är gjorda via externa partners så som Booking.com, Expedia, Hotels.com etc. 

Kom igång med ditt presentkort!

Tack! Vi kommer inom kort kontakta dig med betalningsinformation.

bottom of page