Ge bort en upplevelse

Om du vill ge bort den perfekta gåvan till någon, köp då ett presentkort hos oss. Här kan allt rymmas, en övernattning med en lång skön frukost, en romantisk middag för två eller kanske ett besök till vårt populära Afternoon Tea en lördag eftermiddag. Fördelen är att du själv bestämmer hur mycket eller vad du vill fylla presentkortet med.

I vårt formulär för att köpa presentkort nedan behöver du fylla i information om den som ska få presentkortet, vad du vill att det ska innehålla samt namn och adress till dig så att vi antingen kan posta alternativt maila dig presentkortet.

Betalning

Betalning görs till vårt bankgiro: 5644-4128

Glöm inte att skriva ditt för- och efternamn i meddelanderutan för betalningen så att vi enkelt kan se vem betalningen kommer ifrån och vilket presentkort det gäller.

Leverans

Notera att det kan ta upp till 3 dagar för oss att utfärda presentkortet efter det att vi ser att pengarna kommit in på vårt bankgiro. Glöm inte att det också tar ett par dagar att skickas med posten.

Är det akut? Kontakta oss via telefon på +46 (0)390 413 23, vi kan då lösa det genom att stället maila dig presentkortet som du sedan själv kan skriva ut.

Giltighetstid

Presentkort är giltiga 12 månader från utfärdandedatumet.

Kom igång med ditt presentkort!

Tack! Vi kommer inom kort kontakta dig med betalningsinformation.