top of page
DSC_0233(2)
DSC_0251
DSC_0214

Källarmästare Levén

Våra Dubbelrum Classic har generösa 160-180cm breda kontinentalsängar med härliga kuddar och täcken med exklusiv dun- och fjäderfyllning. Varje rum har också en mindre sittgrupp, privat badrum som har inretts med handplockat kakel från Spanien samt dusch och toalett .

 

Rummen är unikt inredda i tidsenlig 1700-1800-talsstil där den historiska känslan möter alla moderna bekvämlighetsdetaljer för den medvetne resenären. Varje liten detalj är noga utvald och vår förhoppning är att du ska kunna uppleva en exklusiv och varm miljö på vårt eget speciella sätt. Med det som bakgrund så håller varje rum mycket hög klass i både material och möbelval, allt för att göra din vistelse hos oss så skön och minnesvärd som möjligt.

Våra dubbelrum ligger utspridda i våra tre vackra fastigheter.

SNABBFAKTA

MAX 2 PERSONER 

SÄNGTYP: KINGSIZE

FRUKOST INGÅR ALLTID

EGET PRIVAT BADRUM MED DUSCH & WC

PLATTSKÄRMS-TV

GRATIS WIFI
EXKLUSIVA KROPPSSVÅRDSPRODUKTER FRÅN MOLTON BROWN, LONDON.

STORLEK: 18
 KVM

INCHECKNING: 15.00
UTCHECKNING: 11.00

EGENSKAPER: BELÄGET I RUM MED UTSIKT ÖVER VÄTTERN. DET HAR TILLGÅNG TILL GEMENSAM BALKONG. BELÄGET PÅ BOTTENPLAN. 

Historien om Källarmästare Levén

Rummet Källarmästare Levén har fått sitt namn efter Levéns Bar & Matsalar som var en restaurang som öppnades och bedrevs under 1940 och 1950-talet av Wiola Levén. Här serverades vällagad husmanskost under Fru Levéns ömma hand och överseende. När Wiola stängde verksamheten övertogs den av Herr. Rosengren som bytte namn på restaurangen till Ritz Matsalar. Anna Karlsson hade under en tid också Grännas första mjölkbar på andra våningen.

bottom of page