top of page
DSC_9101
DSC_9176
dms4 (1)
DSC_9152
DSC_9126
Dr. Melins Salong

Vår juniorsvit Dr. Melins Salong har en 180cm bred kontinentalsäng med härliga kuddar och täcken med exklusiv dun- och fjäderfyllning samt rum en generös sittgrupp bestående av två Chesterfieldsoffor. Juniorsviten har också privat badrum som har inretts med handplockat kakel från Spanien med dusch och toalett .

 

Rummet är unikt inrett i tidsenlig 1700-1800-talsstil där den historiska känslan möter alla moderna bekvämlighetsdetaljer för den medvetne resenären. Varje liten detalj är noga utvald och vår förhoppning är att du ska kunna uppleva en exklusiv och varm miljö på vårt eget speciella sätt. Med det som bakgrund så håller varje rum mycket hög klass i både material och möbelval, allt för att göra din vistelse hos oss så skön och minnesvärd som möjligt.

SNABBFAKTA

MAX 2 PERSONER (+4 MED EXTRASÄNG)

SÄNGTYP: KINGSIZE

FRUKOST INGÅR ALLTID

EGET PRIVAT BADRUM MED DUSCH & WC 

PLATTSKÄRMS-TV

ÖPPEN SPIS

GRATIS WIFI
EXKLUSIVA KROPPSSVÅRDSPRODUKTER FRÅN MOLTON BROWN, LONDON.
 
BADROCK OCH TOFFLOR

STORLEK: 35 KVM


INCHECKNING: 15.00
UTCHECKNING: 11.00

 
RUMMET ÄR ETT AV HOTELLETS STÖRSTA RUM.

Historien om Dr. Melins Salong

Rummet Dr. Melins Salong har döpts efter Doktor Melin som vid 1900-talets början hade sin mottagning och ett apotek här. Dr. Melin var en mycket uppskattad man och läkare i trakten. Huset som är byggt på 1600-talet är ett av Grännas äldsta hus och ägdes vid sekelskiftet av sadelmakaren Carl Stjärnström. Gården ligger intill de gula hus som förr i tiden var de gula mangelhusen i Gränna. Hit gick Grännas alla kvinnor för att få manglat sitt linne och höra det senaste skvallret.

bottom of page