top of page

Extranatt?

Om ni bokar extra övernattning i samband med ert paket går detta att göra för 950:-/person (övernattning med frukost).

Klassisk julbordsweekend

När julstöket är som intensivast och kvällarna som längst, tänder vi upp stearinljusen i vår stämningsfyllda julpyntade matsal och bjuder på en klassisk julmiddag. På Hotel Amalias Hus ligger gårdens pittoreska trähus inbäddade i snö, granen är klädd och ifrån köket sipprar julens dofter ut. Unna er en härlig stämningsfull helg mitt i julstöket och njut av julens godsaker, en extraordinär service och förstklassigt boende i en exklusiv 1700-talsmiljö.

- OM PAKETET

Framför kakelugnen i ert rum njuter ni av gott glas vin och en god bok. Eller varför inte boka ett rum med jacuzzi där ni kan krypa ner i det varma vattnet medan snön yr utanför fönstret?

När eftermiddagen övergått i decemberkvällens mörker bjuds ni in till ert linneklädda bord i hotellets matsal. Här skålar ni i glögg innan ni serveras Fru Amalias klassiska julbord med alla julens delikatesser.

 

Julbordet på Hotel Amalias Hus serveras vid ert bord i form av en dignande femrätters middag med hemmagjord sill, julskinka, sylta, köttbullar, prinskorv, revbensspjäll, lax, Janssons, pajer, hembakat vörtbröd, och mycket mycket mer som hör julen till.

 

I kylen finns såväl kyld julöl som frostad akvavit och även många trevliga lokalproducerade och alkoholfria alternativ ifrån äppledalen strax utanför Gränna. 

För er som stannar mer än en natt serveras ni en ljuvlig trerätters middag den andra kvällen.

 

På avresedagen serverar vi vår välsmakande á la cartefrukost. Och innan ni lämnar Gränna kan ni fylla på med julkänslan med promenad utmed de snöpudrade kullerstensgatorna och stadens polkagrisbagare.

Från 2295:- per person/natt.

Obs. Hotel Amalias Hus julbordsweekendpaket är bokningsbart fredagar och lördagar vecka 47, 48 & 49.

- I PAKETET

ÖVERNATTNING

I ett av våra Dubbelrum Classic

AFTERNOON-GLÖGG

Från klockan 15.00 dukas glögg med tillbehör upp i hotellets lounge.

JULBORD

Julbord i hotellets ombonade matsal. Serveras vid ert bord i form av en femrätters middag.

FRUKOST

Morgonens välsmakande frukost.

Psssst....

I mån av plats vid incheckning uppgraderar vi er kostnadsfritt till ett av våra Dubbelrum Deluxe med jacuzzi.

bottom of page