top of page
Langweekend.jpg

Påskweekend

Unna er ett par sköna dagar i vårens tecken och njut av god mat och dryck, förstklassigt boende i en idyllisk småstad med mysiga trähus i växlande kulörer. Ett perfekt tillfälle att komma bort från vardagen och bara luta Er tillbaka och bli förförd av den sköna stämningen på fyrstjärniga Hotel Amalias Hus.

- OM PAKETET

Vid er ankomst står alla frestande delikatesser på vårt Afternoon Tea framdukat. Här slår ni er ner i en fåtölj, framför kakelugnen eller i vår mysiga matsal och njuter av nybakta scones, teer, kaffe, choklad, frukt och små munsbitar av olika slag.

På kvällen bjuds ni in till hotellets romantiska matsal upptänd med levande ljus och dukad med vitt linne för att avnjuta aftonens femrätterssupé, en klassisk påskmiddag. Innan middagen serveras ni en fördrink i vår trevliga lounge.

Efter middagen drar ni er tillbaka till ert rum och njuter av en övernattning i ett av våra Dubbelrum Classic. På morgonen står hotellets välsmakande frukost framdukad och väntar på er.

Pris endast 2195:- per person i dubbelrum.

Kan endast bokas med ankomst 29:e eller 30:e mars 2024

- I PAKETET

ÖVERNATTNING

En natt i ett av våra mysiga Dubbelrum Classic

AFTERNOON TEA

Mellan kl. 14.00 - 16.30 serveras vårt Afternoon Tea, ett dignande bord med hembakta scones, marmelader, snittar, praliner och många fler helt oemotståndliga munsbitar...

PÅSKÄGG

I ert rum hittar ni ett påskägg fyllt av godsaker.

FÖRDRINK

Njut av en fördrink innan middagen i hotellets lounge.

KLASSISK PÅSKMIDDAG

Aftonens femrätterssupé förberedd och tillagad av hotellets köksmästare.

FRUKOST

Morgonens välsmakande á la cartefrukost

STANNA LÄNGRE?

Bokar ni vårt Påskweekendpaket 15/4 eller 16/4, erbjuder vi ett rabatterat pris på en eller två extranätter i anslutning till ert påskpaket. Pris per natt är 950:- per person och inkluderar då boende i Dubbelrum Classic inkl. frukost för två personer. 

bottom of page