Extranatt?

Om ni bokar extra övernattning i samband med ert paket går detta att göra för 950:-/person (övernattning med frukost).

Cykelpaket

Är ni några vänner som inte setts på länge och vill hitta på något tillsammans eller ett par som önskar sig kvalitetstid med lite rörelse och aktivitet?  Boka vårt cykelpaket och unna er en härlig minisemester i vårt vackra Grevskap där ni upptäcker mer av Gränna och Visingsö.

Bo fyrstjärnigt i våra exklusiva rum och upplev Småländsk regional matkultur. På avresedagen tar ni en härlig tur på Visingsö med hotellets egna cyklar och en pick nick-korg förberedd med filtar så att ni kan slå er ner på en vacker plats och njuta av en välsmakande lunch och hembakta delikatesser. Vi lovar extraordinär service och förstklassigt boende i en exklusiv 1700-talsmiljö i pittoreska Gränna.

Om paketet...

På kvällen bjuds ni in till hotellets stämningsfulla restaurang för en välsmakande trerätters middag.  Ert bord dukat med linneduk och med säsongens snittblommor. Innan middagen serverar vi er en fördrink som ni kan avnjuta i vår trevliga lounge eller, om vädret tillåter, ute på vårt gårdstorg i kvällssolen.

 

Ni övernattar i ett av våra romantiska Dubbelrum Classic och på avresedagen serverar vi vår välsmakande frukost. När ni känner er redo, tar ni varsin av hotellets egna cyklar och hämtar ut er pick nick-korg som köket förberett åt er. Vi rekommenderar gärna olika cykelturer och vackra platser att slå er ner på för att avnjuta er medtagna lunch. Cyklarna kan ni disponera fram tills eftermiddagen.

 

Cykelpaketet är bokningsbart

tis-lör v.22 - v.39.

(undantag gäller vid speciella evenemang- och högtidshelger).

 Från 1 995:- per person/natt.
   

Vad ingår?

FÖRDRINK

Mellan klockan 18.00-19.00 serveras ett glas mousserande i hotellets lounge eller vid vackert väder i vår äppelträdgård.

MIDDAG

Aftonens trerätters middag i vår gemytliga restaurang.

ÖVERNATTNING

Övernattning i ett av våra romantiska Dubbelrum Classic.

FRUKOST

Hotellets välsmakande frukost

PICK  NICK-KORG

En korg förberedd med er lunch, goda hembaskta delikatesser, varsin alkoholfri dryck samt filtar och tillbehör för en trevlig lunch i naturen

HOTELLETS CYKLAR

Fri tillgång till varsin treväxlad cykel på avresedagen fram till 16.00

Kontakt

Tel: +46 (0) 390 413 23 

Email: info@amaliashus.se

Brahegatan 2 | 563 32 Gränna

Följ oss

#amaliashus

© 2023 by Hotel Amalias Hus