top of page

Extranatt?

Om ni bokar extra övernattning i samband med ert cykelpaket går detta att göra till ett reducerat pris.
Från. 950:-/person (övernattning med frukost).

Cykelpaket

Är ni några vänner som inte setts på länge och vill hitta på något tillsammans eller ett par som önskar sig kvalitetstid med lite rörelse och aktivitet?  Boka vårt cykelpaket och unna er en härlig minisemester i vårt vackra Grevskap där ni upptäcker mer av Gränna och Visingsö.

Bo fyrstjärnigt i våra exklusiva rum och upplev Småländsk regional matkultur. På avresedagen tar ni en härlig cykeltur på Visingsö med en pick nick-korg förberedd med filtar så att ni kan slå er ner på en vacker plats och njuta av en välsmakande lunch och hembakta delikatesser. Vi lovar extraordinär service och förstklassigt boende i en exklusiv 1700-talsmiljö i pittoreska Gränna.

- OM PAKETET

På kvällen bjuds ni in till hotellets stämningsfulla restaurang för en välsmakande trerätters middag.  Ert bord dukat med linneduk och med säsongens snittblommor. Innan middagen serverar vi er en fördrink som ni kan avnjuta i vår trevliga lounge eller, om vädret tillåter, ute på vårt gårdstorg i kvällssolen.

 

Ni övernattar i ett av våra mysiga Dubbelrum Classic och på avresedagen serverar vi vår välsmakande frukost.

 

När ni känner er redo, hämtar ni ut er pick nick-korg som köket förberett åt er och beger er mot färjan som tar er vidare ut till Visingsö.

 

Vi rekommenderar gärna olika cykelturer och vackra platser att slå er ner på för att avnjuta er medtagna lunch. Cyklarna kan ni disponera fram tills eftermiddagen.

 

Cykelpaketet är bokningsbart tis-lör v.22 - v.35. (undantag gäller vid speciella evenemang- och högtidshelger).

Pris: 2295:- per person / natt.

- I PAKETET

FÖRDRINK

Mellan klockan 18.00-19.00 serveras ett glas mousserande i hotellets lounge eller vid vackert väder i vår äppelträdgård.

MIDDAG

Aftonens trerätters middag i vår gemytliga restaurang.

ÖVERNATTNING

Övernattning i ett av våra romantiska Dubbelrum Classic.

FRUKOST

Hotellets välsmakande frukost

PICK  NICK-KORG

En välfylld korg förberedd med er lunch, goda hembakta delikatesser, varsin alkoholfri dryck samt filtar och tillbehör för en trevlig måltid i naturen.

CYKLAR

Fri tillgång till varsin treväxlad cykel på avresedagen fram till 16.00

bottom of page