top of page
DSC_8486
DSC_8524
DSC_8631
DSC_8492(2)

Carolines Kammare

Deluxerummet Carolines Kammare har en generös 180cm bred kontinentalsäng med härliga kuddar och täcken med exklusiv dun- och fjäderfyllning. Rummet har utsikt över Södra Parken och har kakelugn, en mindre sittgrupp, privat badrum som har inretts med handplockat kakel från Spanien med privat jacuzzi samt dusch och toalett.

 

Rummet är unikt inrett i romantisk tidsenlig 1700-1800-talsstil där den historiska känslan möter alla moderna bekvämlighetsdetaljer för den medvetne resenären. Varje liten detalj är noga utvald och vår förhoppning är att du ska kunna uppleva en exklusiv och varm miljö på vårt eget speciella sätt. Med det som bakgrund så håller varje rum mycket hög klass i både material och möbelval, allt för att göra din vistelse hos oss så skön och minnesvärd som möjligt.

Rummet är beläget i huvudbyggnaden ovanför matsalen.

SNABBFAKTA

MAX 2 PERSONER (+2 MED EXTRASÄNG)

SÄNGTYP: KINGSIZE

FRUKOST INGÅR ALLTID

EGET PRIVAT BADRUM MED DUSCH, WC & PRIVAT JACUZZI FÖR TVÅ PERSONER.

PLATTSKÄRMS-TV

KAKELUGN

GRATIS WIFI
EXKLUSIVA KROPPSSVÅRDSPRODUKTER FRÅN MOLTON BROWN, LONDON.
 
BADROCK OCH TOFFLOR

STORLEK: 37 KVM


INCHECKNING: 15.00
UTCHECKNING: 11.00


 
RUMMET ÄR MYCKET ROMANTISKT OCH BOKAS OFTA AV BRUDPAR.

Historien om Carolines Kammare

Huset som Carolines Kammare finns i är hotellets huvudbyggnad och uppfördes 1769 som Grännas södra tullstation och boplats åt en Tullmästare vid namn Brusin. Nästan hundra år senare flyttade Amalia Eriksson, polkagrisens moder, in här på gården och bodde här i 50 år. I det kök som idag ligger innanför receptionen, bakade Amalia världens första polkagris år 1859.  Hotellets namn Amalias Hus var därför ett självklart och naturligt val när det skulle namnges inför öppningen 2003.

bottom of page