top of page
Hotel-Amalias-Hus-entre.jpg

Ditt välbefinnande och din säkerhet är vår största prioritet. 

Coronaviruset, Covid-19, sprider sig över världen som en pandemi. Trots den rådande situationen vill vi försäkra er om att våra gäster och anställda fortsätter att vara vår högsta prioritet. Vi gör, precis som alltid, vårt yttersta för att erbjuda en säker och trygg plats för våra gäster. Hotel  Amalias Hus har öppet som vanligt och vi vill att ni ska känna er trygga med att vi gör allt i vår makt för att minska risken för smittspridning och har vidtagit alla nödvändiga åtgärder.

Vi håller oss uppdaterade om utvecklingen och följer de rekommendationer, riktlinjer och instruktioner som ges av Folkhälsomyndigheten och andra nationella myndigheter.

Åtgärder som vi gör för att minska risken för smittspridning:

  • För oss är det en självklarhet att vi alltid följer och uppdaterar våra rutiner kring hygien och städning för att undvika virus i alla dess former, inklusive Covid-19. Utöver våra vanliga städrutiner fokuserar vi extra mycket på att rengöra och desinfektera ytor som ofta vidrörs, som till exempel dörrhandtag.

  • Vi ser till att våra anställda är informerade om den rådande situationen och vilka åtgärder man ska ta för att förebygga eventuell smittspridning, enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

  • Vi uppmuntrar våra anställda till att sköta handhygienen mer noggrant än vanligt samt vara extra observanta på symptom kopplade till Covid-19.

  • Vi har ökat tillgången till handrengöring och desinfektionsmedel i både publika miljöer och personalutrymmen.

  • Engångsservetter för handdesinfektion läggs in på samtliga gästers rum. 

  • Vi begränsar åtkomsten av anläggningen för gäster som inte bor på hotellet. 

  • Vi har minskat ned antalet bord i vår matsal vilket möjliggör att våra gäster som äter i vår matsal har gott om utrymme och sitter placerade enligt WHOs rekommendationer för avstånd till övriga gäster. 

  • Vi erbjuder gäster att avnjuta sina måltider som exempelvis middag och frukost via roomservice på rummet. Notera dock att då detta kräver extra administration och logistik av oss tillkommer en roomserviceavgift på 150kr per person per tillfälle. Notera att måltider som beställs via roomservice kommer att anpassas till speciella tider i förhållande till hotellets övriga sittningar och antalet gäster. 

  • Vi följer noggrant utvecklingen av Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar våra åtgärder och rutiner därefter.

Avbokning:

Vi följer de avbokningsvillkor som är avtalade. Villkor för specifika bokningar beror på vilken typ av bokning du har gjort. Information om dina avbokningsregler hittar du i din bokningsbekräftelse.

Hör gärna av er till info@amaliashus.se om ni har några frågor eller funderingar.

Vänligen besök Folkhälsomyndigheten för de senaste uppdateringarna gällande Covid-19.

bottom of page