Uppgradera till ett av våra Dubbelrum Deluxe och få egen privat jacuzzi på rummet för 200:-/person per natt. 

Lyxweekend

Checka in på fredag eftermiddag och stanna sedan hela helgen.

Unna er en skön långweekend och ta en paus från vardagen. Spendera helgen i romantiska gränna och njut av de vidsträckta vyerna utöver vättern och visingsö. Här finns promenad- och löparspår runt hörnet längs vätterns vackra stränder eller bland skogens friska dofter, en rad av lokala matproducenter för den nyfikna och en variation av småbutiker för den som är rastlös. För dig som bara vill varva ner, sjunk ner i en fåtölj och låt dig själv svepas iväg av en god bok.

Ta sovmorgon, ät gott på kvällarna, koppla av och bara njut av en helg tillsammans.

- OM PAKETET

Njut av ett par lediga dagar och upptäck våra vackra omgivningar runt om i Grevskapet och pittoreska Gränna. Eller, sjunk ner i en fåtölj, känn in lugnet och låt dig själv bara vara. 

På lördag eftemiddag avnjuter ni vårt härliga Afternoon Tea med hembakta scones, bakverk och lokala delikatesser.

 

På fredag och lördag kväll serverar vi er en välsmakande trerätters respektive fyrarätters middag för två i vår romantiska matsal. När ni känner er belåtna, drar ni er tillbaka i ert Dubbelrum Classic, tänder ljusen och njuter av en stund tillsammans. På morgonen väntar vår härliga frukost som ni kan avnjuta i frukostmatsalen eller vid vackert väder ute på gårdstorget.

Gäller helger med ankomst på fredag.

Endast 2 980:- per person.
  

Obs. Vårt weekend-paket är inte bokningsbart mellan den 20 juni och den 31 augusti, samt högtidshelger/dagar för alla hjärtans dag, påsk, valborg samt de helger då vi istället erbjuder julweekend under december månad.

- I PAKETET

ÖVERNATTNING

Del i dubbelrum två nätter från fredag till söndag i ett av våra mysiga Dubbelrum Classic

AFTERNOON TEA

På lördag eftermiddag från klockan 15.00 - 16.00 serveras Afternoon Tea, dignande fat med hembakta scones, ostar, marmelader, snittar, choklad, praliner, frukt och många fler helt oemotståndliga bakverk.

ROMANTISKA MIDDAGAR

Trerätters middag fredag kväll

Fyrarätters middag lördag kväll

FRUKOST

Hotellets välsmakande frukost lördag och söndag.