DSC_5881_edited
A2
Matsal
DSC_0214
Skärmavbild 2019-04-07 kl. 12.41.03
DSC_8018(2)

Alla hjärtans dag

Ett perfekt tillfälle att fira er kärlek. Boka vårt Alla Hjärtans Dag-paket och njut av att bara vara tillsammans med romantiskt boende och god mat och luta er tillbaka och bli förförd av den sköna stämningen på fyrstjärniga Hotel Amalias Hus. I år erbjuder vi detta paket såväl på alla hjärtans dag fredagen den 14:e samt med ankomst på lördagen den 15:e februari.

- OM PAKETET

Vid er ankomst står alla frestande delikatesser på vårt Afternoon Tea framdukat. Här slår ni er ner i en fåtölj, framför kakelugnen eller i vår mysiga matsal och njuter av nybakade scones, teer, kaffe, choklad, frukt och små munsbitar av olika slag.

När ni känner er nöjda med Afternoon Tea återvänder ni till ert rum. Tänd upp ljusen i rummets kakelugn och njut av lugnet och den romantiska inredningen. Om ni inte bokar ett av våra rum med jacuzzi det vill säga. Då kanske ett varmt bad med bubblor väntar på er.

På kvällen bjuds ni in till hotellets romantiska matsal upptänd med levande ljus och dukad med vitt linne för att avnjuta aftonens femrätters supé (se menyn här). Innan middagen kanske ni njuter av välsmakande drycker framför kakelugnen i vår trevliga lounge.

Efter middagen drar ni er tillbaka till ert rum och njuter av en övernattning i ett av våra Dubbelrum Classic och på morgonen står hotellets välsmakande frukost framdukad och väntar på er. Checkar ut gör ni först klockan 12.00 så för den som önskar är det sovmorgon.
 

- I PAKETET

ÖVERNATTNING

En natt i ett av våra Dubbelrum Classic

MOUSSERANDE VIN

Vid er ankomst serverar vi er en halv flaska mousserande vin på ert rum.

AFTERNOON TEA

Mellan kl. 15.00 - 16.30 serveras ni vårt Afternoon Tea, ett dignande bord med hembakta scones, ostar, marmelader, snittar, chokladtårtor, praliner, frukt och många fler helt oemotståndliga munsbitar...

FEMRÄTTERS MIDDAG

Aftonens femrättersmeny förberedd av hotellets köksmästare som serveras vid ert linneklädda bord i vår romantiska matsal. Se menyn här.

FRUKOST

Morgonens välsmakande frukost står framdukad fyllt av lokala råvaror och delikatesser.

SOVMORGON

För er som checkar ut på söndagen bjuder vi på senare utcheckning fram till klockan 13.00 annars är det 12.00 som gäller för utcheckning.

Pris endast 1 995:- per person i dubbelrum.

Gäller ankomst 14/2 & 15/2

Kontakt

Tel: +46 (0) 390 413 23 

Email: info@amaliashus.se

Brahegatan 2 | 563 32 Gränna

Följ oss

#amaliashus

© 2023 by Hotel Amalias Hus