top of page
DSC_5881_edited
A2
Matsal
DSC_0214
Skärmavbild 2019-04-07 kl. 12.41.03
DSC_8018(2)

Alla hjärtans dag

Ett perfekt tillfälle att fira er kärlek. 
Boka vårt Alla Hjärtans Dag-paket och njut av att bara vara tillsammans med romantiskt boende och god mat och luta er tillbaka och bli förförd av den sköna stämningen på fyrstjärniga Hotel Amalias Hus.
I år erbjuder vi detta paket lördagen den 10:e & 14:e februari 2024.

- OM PAKETET

Vid er ankomst väntar alla frestande delikatesser på vårt Afternoon Tea. Här slår ni er ner i en fåtölj, framför kakelugnen eller i vår mysiga matsal och njuter av nybakade scones, teer, kaffe, choklad, frukt och små munsbitar av olika slag.

När ni känner er nöjda med Afternoon Tea återvänder ni till ert rum. Tänd upp ljusen i rummets kakelugn och njut av lugnet och den romantiska atmosfären. Om ni bokat ett av våra Deluxerum kanske ett varmt bad väntar?

På kvällen bjuds ni in till hotellets stämningsfulla matsal upptänd med levande ljus och dukad med vitt linne för att avnjuta aftonens femrätterssupé. 

Efteråt drar ni er tillbaka till ert rum och njuter av en övernattning i ett av våra mysiga Dubbelrum Classic. Kryp ned bland dunfyllda kuddar och härliga täcken. På morgonen väntar hotellets välsmakande á la carte frukost, checkar ut gör ni fram till klockan 13.00 så för den som önskar är det sovmorgon.
 

- I PAKETET

ÖVERNATTNING

En natt i ett av våra Dubbelrum Classic

MOUSSERANDE VIN

Vid er ankomst serverar vi er en halv flaska mousserande vin på ert rum.

AFTERNOON TEA

Mellan kl. 15.00 - 16.30 serveras ni vårt Afternoon Tea, ett dignande fat med hembakta scones, ostar, marmelader, snittar, chokladtårtor, praliner, frukt och många fler helt oemotståndliga munsbitar...

FEMRÄTTERS MIDDAG

Aftonens femrättersmeny förberedd av hotellets köksmästare som serveras vid ert linneklädda bord i vår romantiska matsal.

FRUKOST

Morgonens välsmakande á la carte-frukost fylld av lokala råvaror och nybakta delikatesser.

SOVMORGON

Passa på att sova ut! För er som checkar ut på söndagen bjuder vi på senare utcheckning fram till klockan 13.00 annars är det 11.00 som gäller för utcheckning.

Pris endast 1795:- per person i dubbelrum

Gäller ankomst 10:e eller 14:e februari 2024.

STANNA LÄNGRE?

Bokar ni vårt alla hjärtans dag-paket så bjuder vi på en fri övernattning i anslutning till er bokning, antingen den 13:e eller 9:e februari beroende på vilket datum ni önskar gästa oss för ert firande. Om ni önskar stanna längre än så erbjuder vi ett rabatterat pris på en extranatt i anslutning till er vistelse. Pris per natt är 950:- per person och inkluderar då boende i Dubbelrum Classic inkl. frukost för två personer. 

bottom of page